Brugarol BRUGAROL
Brugarol
Hostal La Fosca Brugarol
Reservar ara

Surf friendly

La Fosca és un conegut spot de surf de la Costa Brava on pots trobar onades de fins a 2,5 metres. Al nostre hostal, estem a peu de la platja de la Fosca, si vens amb la teva taula, t’oferim un descompte especial.

Rock the wave!

Previsió
de les onades

Vies braves

Les Vies Braves son una xarxa pública d’itineraris marins i d’aigües obertes destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques.

Aquests itineraris estan senyalitzats i abalisats, permeten que tothom pugui gaudir de les “aigües obertes” de forma segura i promocionen el territori com a destí turístic per la pràctica de la natació d’aigües obertes i la immersió lleugera (snorkelling).

Combinar disciplines com la natació i l’snorkelling amb el senderisme o el running és possible gracies a les Vies Braves, doncs la majoria de les rutes transcorren paral·leles als camins de ronda existents al llarg del litoral i permeten descobrir el territori des de diferents perspectives.

Aquesta iniciativa única al món, és un producte diferenciador, sostenible i de qualitat pels destins turístics, i fomenta, mitjançant el turisme responsable, la promoció econòmica, la desestacionalització i la mobilitat al territori.

Vies braves

Vies braves

Vies verdes

A La Fosca comença la via verda que uneix Palamós i Palafrugell, coneguda com la Ruta del Tren Petit, té una longitud de sis quilòmetres. El seu traçat passa per una part de l’antic recorregut de l’anomenat tren petit que connectava Palamós amb Girona passant per la Bisbal de l’Empordà.

Si estàs pensant en organitzar una ruta, al nostre hostal potser hi trobes el lloc perfecte per a dormir i reposar forces.

Vies verdes

Vies verdes

Agenda

Brugarol
+34 972 601 071
MENU

Hostal La Fosca (Palamós)